AŞKIN ÖZETİ

AŞKIN ÖZETİ

Bazen kendi duygularımı,bazen içimizden birilerini yaşanmış öykülerini ve bazen de içimizde ki değerlerin başarı öyküleri ile günü paylaşacağız.Bir nebze de olsun sizleri okurken düşündürmek,düşünürken kah gülümsemek kah gözlerinizden yaş süzdürmek..

Dört bir yanımızı hüzün sarsan da cumartesi ne aşk ile uyanmak dileğim..

AŞK derken ;en güzel aşk Rabbim duyulandır.Zaten içinizde “RAB” aşkı varsa aşk’a saygınınız kirlenmemiş bir çiçek tarlası gibidir..

Aşk ve sevda; güneş ile yağmur gibidir… Biri sağanak sağanak yağar üzerine diğeri alev alev yakar gönlünü. Aşk için ne söylemiş Taptuk Emre; “Hamdım,

Piştim,

Yandım,”

Üç kelime ile yaz yaz bitmeyen aşkın özetini nasılda sıralamış.

Kimi gönlüne hapsetmiş.

Kimi sayfalarca kitap yazmış.

Kimi psikopata bağlayıp ya kendine ya da başkasının canına kıymış.

O’ysa insanlığın bilmediği bir şey vardı; aşk deyince karşı cinsle iki bedenin kavrulması geliyordu akla. Hayır, önce insan kendini yaradana güzel bir aşk duyacak ki aldığı manevi hazla daha sonra kendi yüreğini yakıp kavuran aşkın değerini anlayacak.

Aşk; başkasının kitaplarda ya da şiirlerde yazdığı gibi değildir.

Yazılanlar, kişilerin kendi yaşadıkları çoğu ya hayal ürünü ya da biraz pardon fazlasıyla kelime oyunları ile süsledikleri bir oyundur. Bence aşk; yalın ve sadedir, dokunmadan, görmeden sevebilmektir. Bence aşk; imkânsızı sevmek ve güç alıp hayata tutunmaktır. Bence aşk; bir çocuğun bakışları kadar saf, gülüşleri kadar yakıcı, yüreği kadar temiz olmalı.

Bence aşk; demli bir bardak çay gibi haz kahve gibide keyif vermeli.

Aşk işte. Tıpkı yudumladığım çay gibi güzel olmalı.

Çıkarı olmadan gözler gözlere değdiğinde yanmalı.

Mesela; çıksan gelsen bir yerlerden desem !! Biliyorum ki! İmkânsız gelemezsin. Yine bir akşamüstü güneş batarken gözlerimiz bir birine bakmaya utanırken biz çayımızı yudumlasak.

Bu benim düşüncelerim ve yazdıklarım. .Ben aşk’a saf ve çay tadında bakarım, bir başkası farklı açıdan bakar, gönlünüzce olsun en güzel duygular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?