Yakar, Demokrasi nöbeti için meydanlarda

Yakar, Demokrasi nöbeti için meydanlarda

 

Cuma gecesi ülkemizin geleceğine ve onuruna Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişiminin ardından Bulancak’ta vatandaş sokaklara döküldü. Kısa zamanda onbinlerce vatandaş Bulancak meydanından toplandı. Darbe karşıtı sloganlar atan vatandaşlar sabah saatlerine kadar her gece Bulancak Meydanında Demokrasi nöbetine devam etti. Üç gündür her gece saat 22:00’dan sonra başlayan Demokrasi nöbetlerine Belediye Başkanımız Recep YAKAR’da katıldı.

On binlere seslenen Belediye Başkanımız Recep Yakar “Bulancak ve Türkiye ne yapıyor bu gece nöbet tutuyor. Bu nöbet bu sevda milletin bu aşkı karşısında hiçbir hain hiçbir tuzak hiçbir tank hiçbir tüfek hiçbir uçak bu milletin üstünde asla galip olma şansı yok. Mağlupluğu ve rezilliği yaşıyorlar, yaşatıyorsunuz. Sizlere tebrikler olsun. Milletin vermiş olduğu parayla giymiş olduğu ceketi, üniforması, milletin almış olduğu tankı tüfeği ile beraber geldiler herifleştiler. Dediler ki millet köle olacak, biz efendi olacağız. Millet ne dedi. Sen bir dur bakalım dediler. Cumhurbaşkanımızı bekleyelim ne diyor dediler. Cumhurbaşkanı dedi ki halkım meydanlara çıkma zamanı… Ne oldu… Millet meydanlara çıktı. Milli mücadele diyenlerinde Yunanistan’a kaçtığını gördük. Vatan uğruna bayrak uğruna namus uğruna nöbete devam edeceğiz” dedi.

Demokrasi nöbetlerine Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Sabri Öztürk, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı İbrahim AKOĞLU, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Fuat Yazlak, çok sayıda daire müdürü ve vatandaş katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?