Giresun Gündem
Rektör Coşkun ve Yakar’dan Hasrete Son
Sosyal Medyada Paylaş
14 Temmuz 2017
Okunma sayısı: 335

Rektör Coşkun ve Yakar’dan Hasrete Son

Bulancak’a Yüksekokul kurulması için ilk adım atıldı

Bulancak’ta açılması planlanan Bulancak Endüstriyel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu Binası için Üniversite ile Bulancak Kaymakamlığı, Bulancak Belediye Başkanlığı ve Bulancak Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında protokol imzalandı.

12 Temmuz 2017 Çarşamba günü Güre Yerleşkesindeki Rektörlük Binasında gerçekleşen imza töreninde,protokolü Giresun Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun imzalarken, Bulancak Kaymakamlığı adına Kaymakam Niyazi Ulugölge, Bulancak Belediyesi adına Belediye Başkanı Recep Yakar ile Bulancak Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına Dernek Başkanı Bahtiyar Hüsem protokole imza attılar.

20/04/2017 tarihli YÖK Genel Kurul Kararı kurulan ve Bulancak ilçesinde eğitim verecek olan Yüksekokulun, imzalanan protokol ile Bulancak ilçesi Bulancak Mahallesinde 51 ada, 13 nolu parselinde kayıtlı 7424 m2’lik bir alana yapılması karara bağlandı.

İmza töreninde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Soylu, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Oktay Karaman ve Genel Sekreter Kadir Aydın da hazır bulundular.

Bir Yorum Bırak

Tüm Hakları Saklıdır © 2020 Giresun Gündem