Erdoğan’a Vali İçin Teşekkür

Erdoğan’a Vali İçin Teşekkür

Erdoğan’ın Giresun’a atadığı yeni Vali,sanal alemi kasıp kavuruyor. Sanayi işçisine sarılırken çektirdiği bir fotoğraf paylaşım rekorları kırıyor.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları’nın halk ziyaretleri sırasında bir sanayi işçisi ile kucaklaşma anını gösteren fotoğraf sanal alemde paylaşım rekorları kırıyor. Fotoğrafın sanal aleme düşmesinden sonra birçok kişi ,Vali’nin bu mütevazi tavrını överken,gazeteciler de önemli yorumlarda bulundu.İşte o fotoğrafın altında yer alan bazı paylaşımlar.

Gaziantep’in Nizip Kaymakamı iken son Valiler Kararnamesi ile Giresun Valiliği görevine atanan Harun Sarıfakıoğulları’nın bir esnaf ile kucaklaşırken çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.
Göreve başladığı ilk gün törenin ardından ilk iş olarak şehit ailelerini ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, yaptığı ilk açıklamada ise, “Hizmet anlayışımızda bundan önce olduğu gibi kapımız sürekli açık olacak. Odasına, makamına kapanan, vatandaşla ilişkileri sığ bir yönetici, idareci görmeyeceksiniz” demişti. Giresun’un dört bir yanını gezen ve vatandaşı birebir dinleyen Vali Sarıfakıoğulları, geçtiğimiz gün ziyaret ettiği Giresun Sanayi Sitesi’nde esnaf ile bir araya geldi. Üstü yağ, pas içinde olan sanayi ustalarına çekinmeden sarılan Sarıfakıoğulları’nın bir esnaf ile kucaklaşırken çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Sosyal medyada bir anda en çok paylaşılanlar arasına giren fotoğrafa vatandaşlar, “İşte gerçek vali”, “İşte devletin valisi” şeklinde yorumlar yaptı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?