Canikli, Muhtarlarla Buluştu

Canikli, Muhtarlarla Buluştu

Aksu çöp sahasının yeşil alan olarak halkın hizmetine sunulacağını belirten Canikli”15 yılda yapılamaz denilen birçok projeyi Giresun’a kazandırdık. Kümbet için özel proje hazırlıyoruz. Yaylalar bizim için önemli ve tahrip edilmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli,15 yılda Giresun’a çok büyük hizmetler yaptıklarını söyledi

Muhtarlarla Tibor’da biraraya gelen Canikli önemli mesajlar vurdu.Canikli” “Giresun halkı bizden ne istediyse yaptık ve yapmaya devam ediyoruz”dedi.

Kümbet’in doğaya uygun şekilde revize edileceğini ifade eden Canikli,”Bugüne kadar yoğun baskılara rağmen mevzuat ve imara aykırı 150’ye yakın binayı yıktık. Kaçak yapılar varsa bunları  yıkmaya devam edeceğiz. Kesinlikle yaylalarımızı çarpık yapılaşmaya mahkum etmeyeceğiz. Yaylalarımız yeşil kalacak. Bu haliyle güzel, bu haliyle insanlar gezmek, görmek istiyor. Yaylalarımızım ulaşım sorunlarını çözdükte sonra şimdi, yaylalarımızın merkezlerini yeniden projelendirerek yeniden yapıyoruz. Kümbet yaylasıyla ilgili bakanlar kurulundan istimlak kararı çıktı. Kümbet merkezdeki alışveriş yerlerini tamamen yıkıyoruz. Çok güzel bir proje çerçevesinde yeniden yaparak kullanıcılarına cüzi bir kira karşılığı vereceğiz. Türkiye’de bir ilk olacak olan bu proje, çevre mimarisine uygun yapılacak. Hem gelişmeyi hem kalkınmayı sağlayacağız aynı zamanda da çevreyi koruyacağız” şeklinde konuştu

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?