Akar’dan Aksu’ya Çan Kulesi tepkisi

Akar’dan Aksu’ya Çan Kulesi tepkisi

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Bahadır AKAR, Giresun’un CHP’li Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun Topal Osman Ağa Meydanı’na Çan Kulesi dikmesine tepki gösterdi. Merkez İlçe Başkanı AKAR, yayınladığı basın bülteninde Giresun Belediyesi’nin ‘Çan Kulesi’ dikmesine tepkisini şu sözlerle ifade etti:

“Giresun Belediyesi ‘cambaza bak’ numarası yapıyor. Göreve geldiği günden bugüne Giresun halkı adına hizmet etmek için yaklaşık 600 Milyon TL bütçe kullanan CHP’li Giresun Belediyesi, 2 Milyon TL’lik ‘Osman Ağa Meydan Projesi’ üzerine tarihin derinliklerine gömülmüş, üç kuruşluk ‘Çan Kulesi’ni koyarak Giresun halkının gözünü boyamaya çalışmaktadır. Sayın Belediye Başkanı’nın 2014 yerel seçimlerinden bugüne, geçen süre zarfına hizmet anlamında baktığımızda; son 2 yılda CHP zihniyeti ile Giresun’da belediyecilik adına hizmet ettiğini sananların, bugün Giresun’da trafik, yeşil alan, su, temizlik, çevre, park, modern mimari ve yol adına elle tutulur gözle görülür hiçbir eseri yoktur.

Bu zihniyet şanlı Giresun tarihinde tarihin derinliklerine gömülmüş bir Çan Kulesi’ni, adını tarihi kahramanımız Osman Ağa’dan alan bir meydanın üzerine dikmekten gurur duyuyor ve halkına hizmet ettiğini sanıyorsa, takdirde Giresun halkının olacaktır. Biz AK Parti olarak, dün olduğu gibi bugün de Giresun’da insanların modern, çağdaş, rahat ve tarihi ile barışık, huzurlu bir şekilde yaşaması için elimizden geleni yapmaya, bu şehre yanlış yapanlarında karşısında durmaya devam edeceğiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?