Kostakoğlu’ndan, Aksu’ya Tebrik

Kostakoğlu’ndan, Aksu’ya Tebrik

İlimizin saygın değerlerinden Kostakoğlu, Başkan Aksu’nun tarihi bir hizmet yaparak, Hüseyin Avni Alpaslan’ın mezarını ortaya çıkardığını belirterek; “Bu son derece önemli adımdır. Sayın Aksu’ya teşekkür etmeyi, bir vatandaşlık görevi olarak görüyorum” dedi.

AK Parti’den Giresun milletvekili aday adayı olan mimar Mehmet Kostakoğlu, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun, milli kahramanlarımızdan Hüseyin Avni Alpaslan’ın mezarının bulunması konusunda gösterdiği gayret için, kendisine şükran borçlu olduklarını söyledi.

Giresun’da saygınlığı ve güvenilirliği ile tanınan Kostakoğlu”42.alayın tamamı 1921 yılında şehit olmuştur. Sadece 1 kişi kurtulmuştur. Şehitlerden biri de babamın amcası, Ahmetoğlu Abdullah’tır.Ben kendisi ile ilgili yıllardır araştırma yapıyorum.öğrendiğime göre amcam Ankara’nın Haymana İlçesi Taşlıtepe Mevkii’nde şehit olmuştur.Mezarı Çarşı Belediyesi içindedir.”dedi.

Aksu’ya teşekkür eden Kostakoğlu, “Kerim Aksu başkan, 42 alayla ilgili çalışma yaptırarak çok ciddi bir adım atmıştır.Kendisini tebrik ediyorum.Şehitlere karşı gösterilen bu duyarlılık son derece anlamlıdır.Hepimiz bu şehitler sayesinde bu ülkede özgürce yaşıyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?